Voor de tijden en locaties van wekelijkse lessen in Amsterdam - Klik hier

Dans en relax
Dit weekend is onderdeel van een fit body & mind weekend op een prachtige locatie in Zeeland.
Op de locatie een wellness centrum met sauna, zwembad en heerlijke tuin. In de ochtend en avond is er programma in de middagen is er ruimte om te relaxen en evt naar het strand te gaan.

Een mooie manier om kennis te maken met “Dans je chakra’s” en tegelijkertijd te geniet van een weekendje vakantie.

Dans je chakra’s
Als onze chakra’s in balans zijn dan voelen we ons vitaal, helder en in staat om het leven open tegemoet te treden. Is er disbalans dan stagneert onze levensenergie. We kunnen ons lusteloos, overactief of letterlijk uit balans voelen.

Onze chakra’s zijn energiecentra verbonden met ons lichaam. Elk chakra is verbonden met een levensgebied en geeft inzicht in “waar we staan” in dat gebied.
Dit weekend brengen we de chakra’s in balans door specifieke bewegingen, “vrije” dans, 5Rhythms, meditatie en visualisatie. Hiermee kunnen we blokkades oplossen. Onze levensenergie gaat voller stromen. We worden helderder in wat we voelen, willen en kunnen en ervaren meer plezier en ontspanning in ons dagelijks leven.

Dit weekend is geschikt voor alle niveaus. Voor mannen en vrouwen.

Je kan deze retreat boeken via: FitBodyMind

Fit Body Mind is een organisatie die regelmatig dans- en yoga workshops en vakanties aanbied in Nederland en buitenland. Voor dit weekend werken we samen.

Op onze locatie in Zeeland is een welnesscentrum met sauna, hottub en buitenzwembad, een tuin waar je kan relaxen, als het mooie weer is. Er word elke dag lekker vegetarisch gekookt.
Je kan voor deze retreat dan gebruik maken van carpoolbemiddeling.

Prijzen voor dit weekend zijn er v.a. 285,= all in, op basis van de manier van overnachten.
Je kan kamperen of een kamer boeken.