JA, stuur me een bewegingsmeditatie op mp3 en inspiratie mail!


Mirjam: “Dansen, dat doe ik al mijn hele leven. In 2003 kruisten de 5 ritmes mijn pad en sindsdien ben ik eraan verknocht. Er is zoveel te ontdekken in mijn lijf en in beweging, in de ontmoeting zonder woorden. Dansend voel ik de ruimte om alle creatieve hoeken van mezelf te leven en te ervaren. Deze vrijheid neem ik, meer en meer, van de dansvloer mijn leven in.

Ik vind het een feest om getuige te zijn van dansers die hun eigen dans steeds meer ontdekken.

De 5Rhythms opleiding volgde ik bij Gabrielle Roth en vele andere en docenten in binnen- en buitenland, sinds april 2011 ben ik bevoegd docent. In 2015 heb ik mijn opleiding tot Heartbeat docent afgerond bij Jonathan Horan en geef ik workshops in Nedeland en buitenland.

Vanaf voorjaar 2017 werk ik ook als coach en begeleid mensen ook individueel op het pad van ontwikkeling. In coachinh gebruik ik beweging en lichaambewustzijn, maar ook technieken uit ACT, TA, NLP, oplossingsgerichte coaching en systemisch werk.

Het werken met andere bewegingsdocenten zoals Pak Prapto, Ya’Acov en Susannah Darling Khan en anderen verruimen mijn blik steeds weer. Ik ben al mijn docenten heel dankbaar voor hun wijsheid, passie en plezier.

Naast de 5 ritmes® zijn architectuur, vormgeving en Diversity Joy dagelijkse bronnen van plezier. Boeddhisme, mensen, creativiteit, muziek, yoga, literatuur en poezie, beeldende kunst en de natuur inspireren mij en mijn leven.”

foto:
Merel van de Lande

Klik hier voor een introductiefilmpje
voor wekelijkse lessen – klik hier